Näin syksyn saapuessa on aika suunnata katse kohti Joulua. Haluatko lisätä verkkokauppasi joulumyyntiä? Kasvattaa sähköpostirekisteriä? Ehkäpä vain ilahduttaa asiakkaitasi näin Joulun kynnyksellä? Tarjoamme tänä syksynä digitaalisia joulukalenteri -paketteja, jotka sisältävät joulukalenterin teknisen toteutuksen yrityksesi ilmeellä, sekä joulukampanjaa tukevan sähköpostisuoran ja sosiaalisen median jakokuvat. Joulukalenterin voidaan upottaa yrityksesi Facebook- tai verkkosivulle ja se toimii saumattomasti myös mobiilissa.

Luukkujen sisältö on täysin sinun päätettävissäsi. Muutamana esimerkkinä voidaan mainita tarjoukset, videot, hauskat nippelitiedot yrityksestäsi, arvonnat tai vaikkapa kilpailut. You name it! Autamme mielellämme sisällön ideoinnissa ja toteutuksessa, mutta voit täyttää luukut myös itse. Parasta on, että luukut voi täyttää jo nyt! Ei siis tarvitse jouluruuhkan keskellä miettiä seuraavan päivän luukun sisältöä.

Joulukalenterinpaketin etuja:

Ilahduta asiakkaitasi. Tarjoa juuri asiakkaitasi kiinnostavia sisältöjä. Tämän mahdollistaa useat eri luukkutyypit. Voit jakaa tekstiä, kuvia, videoita, kilpailuja ja arvontoja.

Varmista että joulukalenterisi löydetään. Kampanjapakettiin kuuluu asiakkaillesi lähetettävä sähköpostisuora ja jakokuvat sosiaalisiin medioihin. Tämä varmistaa, että nykyiset ja potentiaaliset asiakkaasi löytävät joulukalenterisi.

Yrityksesi näköinen ilme. Suunnittelemme joulukalenterin ulkoasun toiveidesi mukaan. Jos et ole varma minkälaisen haluat, ei hätää – me autamme!

Ohjaa asiakkaita ostoksille. Kasvata joulumyyntiäsi ohjaamalla asiakkaat suoraan luukusta ostoksille.

Täytä luukut etukäteen. Jouluruuhkan keskellä ei tarvitse huolehtia seuraavan päivän luukusta. Voimme täyttää luukut puolestasi ja auttaa ideoinnissa, mutta voit täyttää luukut myös itse.

Kasvata asiakasrekisteriä. Arvonnoilla ja kilpailuilla voit kerätä yhteystietoja ja muuta yritystäsi kiinnostavaa dataa.

Mitä sinä laittaisit yrityksesi joulukalenteriin?

Toteutamme myös kokonaisvaltaista some-markkinointia. Jos tarvitset konsultaatiota tai tahdot ulkoistaa koko some-markkinointisi – Ota yhteyttä!