Miksi valita WordPress?

Tarjoamme asiakkaillemme nettisivutoteutuksia WordPressillä. Alustavalinta ei ole tuulesta temmattu vaan olemme ihan syystä valinneet juuri WordPressin käyttämäksemme julkaisujärjestelmäksi. Tähän on monia päteviä syitä, joista tärkeimmät olemme listanneet alle.

Helppokäyttöisyys

WordPressin käyttöliittymä on tehty tavallisille ihmisille. WordPress on alustana helppokäyttöinen, eikä sisällön ylläpito vaadi html-osaamista. Sisältöjen muokkaus ja uusien sivujen lisääminen onnistuu useimmiten jo lyhyen harjoittelun jälkeen. WordPress-sivustoa voi hallinnoida tarvittaessa myös useampi henkilö, mikä helpottaa sisällön muokkaamista tai verkkokaupan tuloksen seuraamista.

Responsiivisuus

Sivut kannattaa tänä päivänä suunnitella responsiivisiksi, mikä tarkoittaa sitä, että sivusto toimii kaiken kokoisilla näytöillä – tietokoneellaa, älypuhelimella ja tabletilla. Responsiiviset nettisivut skaalautuvat automaattisesti oikean kokoisiksi erikokoisilla näytöillä. Myös hakukoneet ottavat nykyisin responsiivisuuden vakavammin ja antavat skaalautuville sivuille paremman sijoituksen mobiilaitteen hakutuloksissa.

Hakukoneystävällisyys

WordPressillä toteutetut sivut ovat lähtökohtaisesti erittäin hakukoneystävällisiä. Hakukonenäkyvyys on tänä päivänä tärkeää sivuston löydettävyyden kannalta. Erillisillä SEO-lisäosilla voidaan tehostaa hakukonenäkyvyyttä Googlessa sekä muissa hakukoneissa.

Lisäosat

Saatavilla on laaja kirjo erilaisia lisäosia, joista löytyy niin maksullisia kuin ilmaisiakin. Lisäosilla saadaan helposti toteutettua esimerkiksi kuvagallerioita, yhteydenottolomakkeita, kyselylomakkeita, verkkokauppoja, karttoja ja paljon muuta.  Lisäosilla jokainen voi tehdä sivustostaan niin yksilöllisen kuin itse haluaa.

Maailman käytetyin ja jatkuvasti kehittyvä

WordPress on maailman käytetyin verkkosivustoalusta, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin. Yli 20 % kaikista maailman nettisivuista on tehty WordPress-julkaisujärjestelmällä. WordPressin yksi suurimmista eduista on jatkuva kehitystyö. Järjestelmään tehdään uusia tietoturvapäivityksiä lähes päivittäisellä tasolla. Näin toimimalla WordPress voi taata käyttäjilleen ketterästi kehittyvän alustan sekä loppukäyttäjälle onnistuneen käyttäjäkokemuksen.

Ilmainen ja loistava tukiverkosto

Tarjolla on lukemattomia julkaisujärjestelmiä, joiden käytöstä voi joutua maksamaan kertaluontoisesti lisenssimaksun tai kuukausittain veloitettavan käyttömaksun. WordPress on ja tulee jatkossakin olemaan täysin ilmainen. Jos ongelmia ilmenee, löytyy vastaus varmasti WordPressin keskustelupalstalta, maailmanlaajuinen kehitystiimi auttaa teknisissä ongelmissa.

WordPressin valinnalle on varmasti muitakin hyviä perusteluja, mutta tässä meidän mielestä ne tärkeimmät.

Tarvitsetko apua WordPress-sivujesi ylläpidossa tai täysin uutta sivustoa? Ota yhteyttä!