Harjoittelupaikka innokkaalle opiskelijalle!

Löytyykö sinulta visuaalista silmää ja intohimoa visuaalisten esitysten ja verkkosivujen suunnitteluun? Omaatko visuaalisen silmän lisäksi osaamista nettisivustojen teknisestä toteuttamisesta, käytettävyydestä ja löydettävyydestä? Kiinnostaako harjoittelupaikka mainostoimistossa, jossa pääset luomaan näyttävää materiaalia oikeiden asiakasyritysten tarpeisiin? Tärkeintä on, että olet halukas oppimaan ja sinulla on aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Mitä toivomme sinulta ihmisenä ja harjoittelijana?

Olet ulospäinsuuntautunut, joukkuepelaaja, et pelkää tarttua uusiin haasteisiin ja olet ripeä. Seuraat ajankohtaisia alan trendejä ja tekniikoita. Olet jo edennyt opinnoissasi mukavasti tai olet jo melkein valmis ammattilainen! Etsimällämme harjoittelijalla on hyvät Photoshop, WordPress ja html/html5 taidot. Plussaa on, jos osaat käyttää Indesignia tai sinulla on videoeditointitaitoja.

Mitä harjoittelupaikka meillä tarjoaa sinulle?

Tarjoamme harjoittelupaikan pienessä, luovassa ja rennossa porukassamme toimistollamme Espoon Suomenojalla. Saat hyviä työkavereita ja koko heidän osaamisensa ja asiantuntemuksensa käyttöösi. Saat olla osana tiimiä, joka ideoi, luo uutta ja myös seisoo töidensä takana yhdessä.

Harjoittelijalla on tarvittaessa mahdollisuus tehdä yrityksellemme opintoihin liittyvä lopputyö. Onnistuneen harjoittelujakson jälkeen on mahdollista jatkaa työsuhdetta äitiyslomasijaisena.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi: aineisto@oljemark.com

Liitä mukaan CV:si ja mahdolliset työnäytteesi. Voit kysyä lisätietoja avoimesta harjoittelupaikasta osoitteesta aineisto@oljemark.com.